luni, 6 octombrie 2014

Aproape gata!

    

      Dupa cum va ziceam in urma cu ceva timp, am fost prinsa intr-un proiect care m-a tinut ocupata. si din acest moment am rarit putin postarile pe blog. Proiectul in cauza, a fost rebranduirea magazinului on-line metaphor, pe care il gasiti aici: www.metaphor.ro. Ideea era sa facem acest proiect mai atractiv de cum era, sa fie mai atragator, mai prietenos si sa avem blogul si magazinul intr-o singura platforma.
Am daramat tot ce aveam, am luat-o de la inceput, am construit de la zero, am pus fiecare caramida la locul ei si de declaram multumiti de cum arata cel putin deocamdata. A fost multa treaba de facut dar suntem pe ultima suta de metri si speram sa finalizam acest proiect pana la sfarsitul saptamanii. Inca mai este putin de lucru la el si de asta am nevoie de putin ajutor din partea voastra. Asa ca, am sa va rog in limita timpului pe care il aveti, sa intrati pe www.metaphor.ro, sa aruncati o privire si sa-mi dati un feedback. Ce va place, ce nu va place, ce ar fi de modificat, daca credeti ca am putea aduce imbunatatiri, orice credeti este binevenit si nimeni nu se va supara indiferent daca opiniile sunt ozitive sau negative.



Si pentru ca in primul rand, voi sunteti cititorii mei de blog, o sa gasiti acolo si cateva articole. Cu aceleasi teme evident, pe acelasi ton si sper la fel de interesante si utile. Daca nu, macat amuzante.
Astept cu interes, pe blogul de aici sau pe blogul nou, parerile voastre.

Multumesc!
Diana

7 comentarii:

  1. in sfarsit, un semn de viata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu am stat deloc, dimpotriva!. Chiar am muncit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia asteptam munca in toi, finalizata! Pana acum ne declaram foarte multumiti si ii dorim noului brand, un mare LA MULTI ANI! Iar tie, cat de multe vanzari si clienti super multumiti! Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  4. muta postarile de aici si pe celalalt blog, e pacat sa se piarda.

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte frumos, ordonat, imi place mult. E mai simplu, decat sa navigam intre doua adrese. Dar cum bine ziçe anonima de mai sus, muta tot dincolo, daca n-ai pe nimeni sa le care, striga dupa ajutor, suntem multi aici, imposibil sa nu fie nimeni disponibil :-) Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei, stiu sa le mut dar oamenii de seo ma sfatuiesc sa nu o fac. ma mai gandesc o vreme

      Ștergere