vineri, 19 septembrie 2014

Pantalonii negri in tinuta de birou.
    Desi imediat se face anul de cand am renuntat la ultimul meu loc de munca (cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultima vreme) cateodata mi se face dor de outfiturile office pe care le purtam zi de zi. Fireste ca si acuma port piesele vestimentare din garderoba pe care le purtam pe cand lucram, doar ca acum, spre deosebire de acele vremuri cand le purtam exclusiv in combinatii office, acum le port in combinatie cu alte piese vestimentare casual. Adica, fac un mixt. Insa, acest post il fac cu dedicatie doamnelor care inca lucreaza, care inca merg la job, care trebuie sa se imbrace office si nu prea stiu cum si asta pentru ca imi plac tinutele business foarte mult, mi-au cam intrat sub piele, se agata de mine si nu-mi dau drumul defel.
So, pantalon negri doamnelor! Pantalonii negri, plictisitori pe care ii are toata lumea. Dar nu vorbesc de pantalonii aia vechi pe care ii avem in dulap de 20 de ani, nu vorbesc de pantalonii aceia scamosati si lociosi pe fund de atat purtare pe care inca nu i-ati aruncat, nu vorbesc de pantalonii aceia care sunt cu o masura mai mica si va pleznesc pe fund, nu, nu, aia sunt de domeniul trecutului. Vorbesc de pantalonii din timpul prezent eleganti, in ton cu vremurile, care va vin perfect si care au buzunare (oh, urasc pantalonii fara buzunare), pantalonii din materiale de calitate nu din cei cumparati de la taraba din piata. Nu aveti, no problemo, dati o fuga si cumparati-va o pereche de pantaloni negri, impecabili, care va vin turnati si care sa va inspire cat e toamna de lunga.
E foarte simplu sa aratati impecabil la birou mai ales daca optati pentru variantele simplu si clasic. O pereche de pantaloni negri pe care ii purtati de doua ori pe saptamana maxim, o pereche de pantofi impecabili, o manichiura ingrijita, bijuterii minimaliste and that's it! Sfatul meu? Optati pentru variantele cu talie inalta. Sunt mai feminini si ofera un look ultra sofisticat!

Un comentariu: