joi, 12 iunie 2014

Pantofi de sezon si nu numai.

Va spuneam acum cateva postari ca imi plac pantofii. Si pentru ca imi plac foarte mult, aveam o problema cu asta, in sensul in care cumparam foarte multe perechi . Dar si ca intre timp am renuntat la shopping. Si ca sa vad daca sunt inca in trendurile modei cu pantofii mei,  am verificat putin sa vad care sunt tipurile de pantofi pe care trebuie sa le am in garderoba. Si dupa parerea unor specialisti, ar trebui sa am urmatoarele:

- pantofii stiletto - nu-i am, trebuie neaparat sa rezolv aceasta problema.





Sandale cu toc inalt - Aici, stau bine, am cateva perechi




Botinele pana la glezna - bifate si astea





Balerini - nu am si nici nu-i vreau

Cizme inalte - avem si aici


Sandale joase - bifat


Tenisi - rezolvat azi


Se pare ca inca stau bine la capitolul incaltaminte in ciuda faptului ca am rezistat inspitei de a da buluc in magazine mai ales in perioada reducerilor.
Ce nu o sa-mi cumpar niciodata indiferent de pret, pot fi si gratis, sunt urmatoarele, pe care sper ca nu o sa le mai vad pe strada prea des.

Tenisii cu toc - foate urati, nu-i inteleg


Cizme de vara - horror, bleah, yuck



Pantofii peep-toe cu platforma - nu inteleg de ce ii poarta atata lume, mi se par potriviti doar pentru dansat la bara



Mi-a scapat ceva?
Ce modele de incaltaminte vi se par voua urate si nu le-ati purta niciodata?









2 comentarii:

  1. Nu prea stau bine..:( trebuie sa mai bifez cateva..trebuie sa-mi iau sandale faa toc, poate faxi o postare despre ele sa-mi dai cateva idei despre ce modele se poarta, ce culori..xx

    RăspundețiȘtergere
  2. daca te referi la pantofii peep-toe cu platforma pe care i-ai postat, astia da, sunt urati si vulgari. dar sunt modele (cele cu platforma mai mica) care sunt intr-un mare fel...
    N-am sa inteleg nici eu, niciodata, de ce ai purta cizme vara. Dupa o iarna de 6 - 7 luni în care stai numai in cizme, sa mai vrei sa le porti si vara. Nu inteleg. Mi se par urate, mizerabișe, iti transpira picioarele, yac, nici nu vreau sa dezvolt.

    RăspundețiȘtergere