luni, 5 mai 2014

Camasa alba. Cine nu o are?

Camasa alba este una dintre cele mai importante piese vestimentare din garderoba noastra, desi pe cat de simpla, pe atat de obisnuita este. Si asta pentru ca indiferent de starea noastra materiala sau sociala, de pregatirea noastra profesionala, cred ca fiecare dintre noi are cate o astfel de camasa in garderoba. Nu conteaza ca este de bumbac, de in, de matase sau de dantela. O camasa alba este o piesa vestimentara foarte versatila, poate cea mai versatila dintre toate pentru ca se potriveste la absolut orice fel de tinuta. 
Indiferent de varsta pe care o avem, de jobul nostru, de stilul vestimentar pe care il abordam, camasa alba a fost, este si va fi, o emblema a elegantei si a bunului gust fara nici un fel de indoiala.
Desi multe dintre noi cand se gandesc la o camasa alba se gandesc in primul rand la o tinuta formala, aceasta se poate purta usor  intr-o tinuta casual. Dar indiferent ca avem o tinuta formala sau nu, ea va conferi intotdeauna o imagine curata, ingrijita, aranjata, si luminoasa. Nu trebuie sa va mai spun ca aceasta insa, trebuie sa fie impecabila.

Va propun mai jos cateva tinute atat din mediul formal cat si casual, si de ce nu, si pentru un mediu mai pretios, tinute din care camasa alba este nelipsita.













La fuste office, skinny jeans sau boyfriend, la fuste sau pantaloni de piele, camasa alba este peste tot. Sau nu? Sunt printre voi si persoane care nu poarta camasi albe?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu