joi, 29 mai 2014

Un tricou simplu. E simplu?


Cred ca v-ati plictisit sa va tot spun de versatilitate. Dar ca sa fim bine imbracate nu trebuie sa avem o garderoba ticsita cu haine (nu ca nu ne-ar placea), sa cumparam ca nebunele intr-una fara sa tinem cont de bugetul de care dispunem sau de ce ne sta bine. Este suficient sa avem cateva piese de baza pe care sa le putem asorta in cat mai multe tinute, sa stim sa facem combinatii si sa avem curaj pentru asta. 
Postul de astazi este despre tricou. Bineinteles ca si tricoul este un obiect vestimentar foarte versatil. Este de necrezut cum aspectul sau se transforma in functie de personalitatea fiecareia doar cu ajutorul accesoriilor sau al combinatillor cu alte piese vestimentare. In functie de materialul din care este facut, de culoare, de imprimeu si de textura, acesta poate fi purtat in aproape orice ocazie.


In timpul liber
Cu pantaloni lungi sau scurti, boyfriend jeans sau skinny jeans, preferam tricoul pentru ca ne da senzatia de de comoditate


Cu fuste, scurte sau maxi. 
Poti obtine un look foarte dragut daca bagi un tricou intr-o fusta. Daca e cu talie inalta si tip clos, poti opta pentru un tricou cu maneci bufante si in rest mulat cat si pentru unul mai lejer. Daca este evazata si cu talie joasa, incearca un tricou lejer bagat in fusta intr-un mod bufant.








La birou
Pentru un look profesional dar in acelasi timp lejer, puteti purta tricoul cu o fusta creion, cu pantalonii de la costum, cu pantaloni cu talie inalta si cu sacou sau blazer. Doar prin intermediul acestor cateva elemente, imaginea profesionala poate fi creata.



Pentru o intalnire romantica, optati pentru tricouri cu dantela asortat la o fusta.



Gasiti si aici cateva modele de tricouri, inclusiv cel de dantela de mai sus, precum si alte modele pe care le purteti purta in orice ocazie in functie de cum le accesorizati.

Seara in oras. Un tricou simplu cu o fusta asimetrica sau una pretioasa din matase sau la o pereche de  pantaloni eleganti




In club. Un tricou cu imprimeuri indraznete, o fusta creion de piele si o pereche sexy de sandale.



Sper sa gasiti inspiratie in pozele de mai sus si sa aveti o vara frumoasa in tricouri!

3 comentarii:

  1. E foarte simplu, dar pentru cele slabute. Asta este un post dedicat lor, ccea ce nu e cazul meu. Daca as indrazni sa-mi bag un tricou într-o fusta as aparea exact ca o patlagica. rotunda de la gat in jos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca asta este un post dedicat slabelor, o sa incerc pentru tine, fanul meu numarul 1 si singurul, un post dedicat patlagelelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt fanul tau..tot o patlagica dar in devenire..astept cu nerabdare postul dedicat noua..nu ca asta nu mi-a placut..din contra!!

    RăspundețiȘtergere