marți, 2 septembrie 2014

Daria Werbowy - un model altfel

     La prima vedere ai spune ca nu e frumoasa. Si nici nu e. Dar are acel ceva care o face diferita, interesanta, sexy, poate un pic misterioasa. 
Daria Werbowy nascuta in Polonia, avand cetatenie canadiana si ucraineana, este al doilea model canadian de mare succes dupa Linda Evangelista. De ce altfel? Pe langa look-ul foarte interesant pe care il are, un look masculin androgin as spune, foarte grunge, departe de aspectul glamouros pe care il au majoritatea modelelor, Daria este o navigatoare infocata, a petrecut 3 luni in 2008 calatorind pe Marea Mediterana si in Oceanul Atlantic. In 2011 a plecat intr-o expeditie de de 2 luni pornind din Guatemala catre Costa Rica. Iar daca va uitati la contul ei de pe Instagram (facut la cererea familiei ei care nu stia pe unde umbla) nu o sa vedeti selfiuri cu ea in club, poate mai degraba poze cu ea cocotata pe munti sau navigand pe cine stie ce ocean sau poate cu o tigara in mana si cu degetul mijlociu ridicat. 
Traieste cu iubitul ei tamplar, in Irlanda iar in portofoliul ei se regasesc contracte semnate cu  LancômePradaYves Saint LaurentPepe JeansRoberto CavalliGucciHermèsValentinoDavid YurmanMissoniVersaceLouis VuittonOroton si Chanel.































Interesanta sau uratica? Simplu, Daria W.

7 comentarii:

  1. In afara ca este slaba si inalta, nu gasesc nimic interesant la ea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare mai potrivita pe podium decat in fotografii, dar frumusetea e relativa, important este cine o priveste. Multa bafta la blogging in continuare, te pup!

    www.emilia-nita.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. corpul e departe de a fi androgin. pare masculina prin atitudine. e foarte misto.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place mult genul asta de frumusete bruta. Are o atitudine nonsalanta care poate atrage

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu as putea spune ca sunt de acord cu tine cand spui ca are un look masculin sau androgin. Gagica este dragutica, nu este frumoasa foc dar este "hot". Mie mi se pare ca atitudinea denota din haine si decoruri. De ex. daca tu spui ca in poza nr. 2 are o atitudine androgina atunci nu stiu ce sa mai zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tipa este foarte hot pentru ca nu degeaba este una dintre cele mai bine cotate modele. Si da, cred ca este foarte masculina prin atitudine, asta cred ca este personalitatea ei dar asta nu inseamna in acelasi timp ca nu este feminina. Si da, in poza nr 2 este feminina la absolut.

      Ștergere