miercuri, 21 mai 2014

Ah, pantalonii!

Femeile poarta mult mai des pantaloni decat fuste sau rochii. Nu  o spun eu, o spune toata lumea. Sau o spun eu daca ma gandesc bine la ultimul meu loc de munca si la colegele mele care erau in proportie de 100% femei. Eram cateva domnite care din cand in cand mai purtam rochii si fuste insa am avut si colege pe care nu le-am vazut niciodata in altceva decat in pantaloni. Motivele erau de cele mai multe ori aceleasi: pentru ca sunt mai comozi, se asorteaza mai usor sau de ce nu, pentru ca nu au picioare frumoase. 
Si eu port foarte des pantaloni. Pentru comoditatea lor, pentru puterea lor de seductie daca sunt perfecti croiti pe silueta, pentru versatilitatea lor. Daca sunt alesi cum trebuie in functie de silueta si de proportiile fiecareia dintre noi, ii putem purta in orice situatie: peste zi, la birou, in sala de sport sau intr-un moment de seara. Asa ca este de inteles ca noi toate ne cumparam si purtam mai multe tipuri de pantaloni. Pantaloni largi,  stramti, scurti, 3/4 sau cei foarte lungi care depasesc cu mult lungimea pantofului, pantaloni clasici sau cu dunga, toata lumea are pantaloni.

Pantalonii Capri (care pot fi  tigareta, drepti si suflecati sau bufanti), de departe preferatii mei dar numai daca sunt tigareta si intotdeauna cu pantofi cu toc sau sandale, evident tot cu toc. Si ce ma bucur ca acum s-a incalzit in sfarsit afara si pot sa imi scot sandalele la purtare :) Bineinteles, sa nu uitam de o pedichiura perfecta.
Ii urasc cu balerini, mie se pare ca nu se potrivesc deloc si scurteaza foarte mult piciorul.





Pe acestia ii gasiti aici. 


sau aici 

Pantalonii Cargo de inspiratie militara cu buzunare laterale care nu prea (mai) sunt pe gustul meu, nu mi se par deloc feminini.


Pantaloni Chinos, pantaloni asemanatori cu cei barbatesti din bumbac sau tercot si care de cele mai multe ori se poarta suflecati.


Pantaloni clasici sau cei cu dunga, la fel sunt printre preferatii mei, pentru ca mi se par foarte eleganti si feminini in anumite combinatii.



Modelul de mai sus il regasiti aici:

Legginsi (nu sunt deloc preferatii mei ca sa nu zic ca sunt horror)

Pantalonii largi sau foarte largi. Mie imi plac cei largi mai ales daca sunt din in si e vara si ii pot purta cu tenisi sau cu sandale romane.





Care este topul vostru in materie de pantaloni?

5 comentarii:

  1. mie imi plac toti pantalonii, ca nu ma avantajeaza decat stilul clasic, asta-i altceva. si visez sa slabesc exact atat incat sa-mi permit sa port legginsi.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Adica vrei sa porti ceva horror (din punctul meu de vedere, desigur). Mult succes :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce-mi pasa daca-s horror, important e sa intru in ei.
    dar pana atunci merg pe clasici. Toti clasicii sa vina la mine!!!
    alina cea draguta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e suficient sa visezi, important e sa si faci ceva in acest sens. Pentru ca atunci cand te trezesti o sa fi in continuare plina de clasici :)

      Ștergere