joi, 22 mai 2014

Caldura mare, monser!

Nici nu a dat bine caldura, ca brusc au inceput sa rasara pe strada o gramada de barbati la bustul gol. Ieri a fost prima zi cu adevarat calduroasa in Brasov dupa multa vreme. La ora 17.00 cand ma duceam dupa fiica-mea la scoala, au fost undeva pana in 25 grade Celsius. Bine, dupa parerea mea. Nu erau 40 grade sa ne intelegem, sa zici ca nu poti respira, ca orice vesmant de pe tine fierbe. Si chiar si asa sa fie, asta tot nu este o scuza sa umbli dezbracat pe strada. Ei bine, frumos sau nu, aflati ca au inceput sa apara peptosii la vedere.
Ieri am vazut o ceata de baieti, pe strada, intr-un cartier al Brasovului, la bustul gol. Urasc oamnenii care umbla dezbracati pe strada si care isi arata suncile si burtile de bere in vazul tuturor. Si nu suntem la mare, nu suntem pe o plaja, nici macar la strand sau la piscina, vorbim aici de un oras de la munte, pe strada in vazul tuturor, temperatura ridicata ce este drept, insa asta nu este o scuza pentru nimeni.  Indiferent de oras, ca este Brasov sau Constanta, Bucuresti sau Budapesta,  sa umbli pe strada la bustul gol este urat,  grobian, este dezgustator in cele mai multe cazuri. Mai ales daca vorbim despre barbati trecuti de prima tinerete care isi mangaie mandri burta goala. 
Nu, nu este frumos, chiar daca sunt lucrati si muschii abdomninali si bicepsii si tricepsii sau mai stiu eu ce muschi, chiar nu e misto deloc.  Indiferent cat de bine arati.
Vi se pare ca dl din imaginea de mai jos arata cool?


Ei bine nu, arata chiar gretos. Si totusi e acoperit cat de cat. Prea putin, oricum.
Sau Sean Penn? Arata foarte bine la varsta lui, asta nu putem sa contestam, insa pe strada chiar nu e ok. O camasa de in ceva, era mult mai bine.

Sau Mr Bieber? Cat dura sa isi puna un tricou pe el? Sunt sigura ca are bani de haine. Dar el a crezut ca noi dorim sa ii vedem nu doar bustul ci si chilotii.

Sau, se poate si mai rau. Un domn mai imbracat de data asta insa nu chiar cu hainele potrivite.



Ingrozitor :)) 
Slapii, maieurile (toate, nu doar cele plasa) , bustul gol, crocsii, nu au ce cauta pe strada. La mare, da, dar doar pe plaja.

Sau stimati barbati, daca tot o faceti, faceti-o cum trebuie, pana la capat, nu asa cu jumatate de masura!

Ma contraziceti?

3 comentarii:

  1. tipul din prima poza a muncit mult sa arate asa. pai daca se imbraca, cine-l mai vede? „Pasarica„ de langa el?

    iti dai seama ce mandri sunt de ei de isi permit sa iasa din casa asa, imbecilii?

    RăspundețiȘtergere
  2. cand esti Sean Penn poti sa umbli cum vrei

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand esti Sean Penn tocmai ca nu pot sa umbli cum vrei. Mai ales cand o ai pe Charlize langa.

    RăspundețiȘtergere