miercuri, 14 mai 2014

Geaca mea de piele second hand.

Ma deprima ingrozitor vremea asta. Nu o inteleg. In martie era cald, erau peste 20 grade C iar acum nu sunt mai mult de 7 grade C afara. Asa ca am nevoie de ceva care sa ma invioreze, care sa imi dea o stare de bine si care sa ma trezeasca, pentru ca vremea asta afurisita imi da o stare de somnolenta continua.
In copilarie imi placea ploaia. Imi placeau ploile de vara si imi placea mirosul de dupa ploaie. Imi placea sa stau in ploaie si sa ma ud ciuciulete, sa stau cu gura deschisa si sa beau apa din nori. Acum insa, o urasc. Poate pentru ca am avut parte de prea multa in ultima vreme si am purtat in exces cizmele mele mov de cauciuc. Sau poate, pentru ca astea nu sunt ploi calde de vara si ploile astea nu imi aduc aminte de copilarie. Sunt ploi reci, urate, triste si cenusii care nu fac decat sa ma enerveze ca inca nu am o strada asfaltata unde locuiesc si noroiul ajunge pana la glezne. Dar, vremea asta totusi asa urata cum e ea, fara sa stie si fara sa vrea, imi da un motiv de fericire. Geaca mea noua de piele. De fapt, ea nu este noua, este pentru mine noua. Pentru ca silfida fiind de felul meu, androgina sau anorexica cum ma alinta unii, am primit o haina de piele de la sor'mea draguta care dintr-un motiv mai mare cu un numar, nu o mai poate purta. Thanks sis! Asa ca ma bucur din plin de noua mea geaca de piele second hand. Si uite asa imi aduc aminte din nou de copilarie. Pentru ca fiind a patra din cele cinci minunatii de fete  zamilslite de ai mei parinti, purtam de cele mai multe ori haine la mana a patra evident :)  Dar trecand peste asta si peste emotiile generate de frumosii angajati de la curatatorie care m-au amenintat ca e posibil sa mi se strice minunatia mea de geaca in cadrul procesului de curatare chimica, am lasat-o acolo cu speranta ca sufletul meu fiind pur, nu are D-zeu cum sa ma pedepseasca in halul asta. Si nu m-a pedepsit. Drept pentru care mi-a fost inapoiata curata, frumoasa, parfumata si nedeteriorata 
aceasta minunatie


Si pentru ca si poza asta este alb-negru, asa cum va spuneam am nevoie de culoare. Asa ca m-am gandit sa o port cu  urmatoarele articole din  magazinul meu cu link aici.








Bluza pruna                                                                              Pantaloni Capri











Si din lumea Hollywood-lui cateva tinute dupa care va puteti inspira.














5 comentarii:

  1. da, geaca de piele o poti purta la orice!
    dar ai tendinta sa exagerezi, ai zis ca purtai haine la mana a patra. nu purtai decat la mana a doua ca intre noi se interpuneau 2 tipe care erai cu 2 masuri mai grase si cu 2 masuri mai scunde.
    alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Geaca e foarte frumoasa! Sa o porti sanatoasa! Cred ca ti-ai purificat sufletul pana in octombrie 2013, asa ca poti sa duci linistita toate hainele la curatatorie :) G

    RăspundețiȘtergere
  3. Poze cu tine, cu geaca si tinutele respective , asta vrem sa vedem. Ce fel de exemplu de fashionista esti? L

    RăspundețiȘtergere