luni, 12 mai 2014

Intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului.

Weekendul asta am avut treaba. Am fost rugata de o foarte buna prietena, care de altfel imi este si fina, sa o ajut cu alegerea unor tinute pentru intalnirea de 25 ani de la terminarea liceului. Si desigur ca am acceptat provocarea, pentru ca Adriana este o tipa super misto, care lucreaza intr-un domeniu industrial, intr-un domeniul care ai crede ca este dominat de barbati dar in care ea si-a facut loc, are o cariera frumoasa, munceste mult, are un copil perfect si un sot grozav dar are si foarte putin timp liber pentru ea. Nu are timp si nici chef de pierdut prin magazine, nu este tipa care sa stea toata ziua la cumparaturi. Este o tipa care munceste mult, care calatoreste mult dar numai pentru job si nicidecum pentru a se plimba prin marile capitale ale lumii pentru propria ei placere. Care este numai cu valiza prin aeroporturi pentru ca asa ii este serviciul si care in putinul timp liber pe care il are, prefere sa stea cu familia ei, la casa cu curte pe care au, in aerul curat si acest orasel minunat din Prahova. 
Pentru aceasta revedere de la liceu pentru care trebuia sa ne ocupam, ar fi avut nevoie de doua tinute. Una pentru zi, pentru intalnirea de la liceu, respectiv ora de dirigentie si alta de seara, pentru petrecerea de dupa. Si m-am pus pe treaba. Am cautat sa vad intai cam care sunt gusturile ei in materie de haine. Rochii, pantaloni, topuri, etc.. si asta pentru ca daca vrei sa ii recomanzi unei persoane o anumita tinuta, trebuie dupa parerea mea, sa vezi intai de toate ce ii place. Pentru nu trebuie doar sa fie o tinuta frumoasa, in care culorile se imbina in mod placut, ceva in care persoana respectiva sa arate bine iar hainele sa ii vina perfect ca marime sau ceva ce este la moda.  Trebuie ca persoana care imbraca aceea tinuta sa se simta confortabil, sa ii placa ceea ce poarta. Asa ca, am facut achizitiile, multe, ca sa avem de unde alege,  le-am pregatit pentru calatorie si ne-am dus undeva intr-un orasel din Prahova sa multumim prietena si clienta de data asta.
Si dupa ce am imbracat si dezbracat vreo 15 modele de rochii, si pantaloni si fuste si diverse topuri, am ales cateva modele in care sa arate bine, sa ii placa si in care sa se simta fericita. 3 rochii , 2 perechi de pantaloni, o fusta creion care ii vine fooarte bine desi era un pic sceptica inainte sa o imbrace pentru ca nu poarta fuste,  si un top alb numai bun la orice.










Dupa ce am terminat cu alegerea tinutelor, a urmat o alta sedinta de shopping, de data aceasta intr-un mall din apropiere, pentru alegerea pantofilor, a dresurilor, a accesorilor de care mai avea nevoie. Am cautat sa cumparam o pereche de pantofi care sa se potriveasca la toate tinutele alese, o pereche de tenisi in care sa simta confortabili peste zi si ale mici chestiuni obligatorii.
Si am gasit o pereche de pantofi senzationali, de o culoare puternica, un portocaliu inchis care sa coloreze un pic tinutele si o pereche de tenisi verzi numai buni pentru plimbarile zilnice pe care ii poate purta si la pantalonii gri  largi, de mai sus.


Pantofii si tenisii de din imagini nu sunt cei pe care i-am cumparat pana la urma, sunt ceva asemanator, si asta din cauza ca am uitat sa le fac niste foografii, ofticata probabil ca nu mi-am cumparat si eu o pereche. Pentru ca aratau senzational. 
Eu zic ca am facut treaba buna. Adriana arata senzational (si ea, nu numai pantofii), in toate hainele alese, si ce este cel mai important este ca se simte bine in aceste haine, sunt potrivite pentru varsta ei, sunt clasice si sunt pe stilul ei, sunt potrivite si in mediul in care lucreaza, pentru ca da, aceste haine le va putea purta si la serviciu ulterior sau in viata de zi cu zi. 
Una peste alta, a fost un weekend reusit si am avut si timp sa ne relaxam. Dovada, fiu-miu.






2 comentarii:


  1. Multumesc Metaphor pentru experienta unica din acest weekend. Diana nu doar ca are clasa si stil, dar are si ochi care nu dau gres. Stie exact ce sa iti recomande, ce iti vine perfect in functie de conformatie, culoare ten, par etc. De ce recomand Metaphor in primul rand? Pentru ca Diana a facut ceva ce nu oricine ar face: daca ceva nu iti vine bine si nu ti se potriveste manusa, ea iti spune direct, fara sa se gandeasca la faptul ca, poate, pierde in afacere. Este o calitate pe care eu o admir!
    Multumesc ca m-ai facut sa ma simt bine in pielea mea si in hainele tale. Stiu ca la intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului o sa ma simt ca la cea de 10, datorita tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Adi! O sa arati grozav!

    RăspundețiȘtergere