luni, 2 iunie 2014

Grase si frumoase!

Mi s-a spus ca toate postarile mele sunt pentru femeile slabe si atat. Ca toate tinutele pe care eu le sugerez aici pe blog sunt adresate celor ca mine, adica slabe sau foarte slabe si ca uit ca nu toate femeile sunt asa. Nu m-am gandit la asta pana atunci cand am fost mustruluita asa ca am promis ca voi face o postare pentru cum se spune acum PLUS SIZE sau OVERSIZED sau mai pe romaneste pentru femeile voluptoase, rubensiene, femei cu forme, sau pentru cei care vorbesc pe sleau, pentru grase. Si sa nu le aud pe femeile rubensiene ca nu-si gasesc haine. Ca nici astea slabe ca mine nu-si gasesc. Ca nu e fain sa iti cumperi camasi de la H&M din colectia baieti de 13-14 ani asa cum am facut eu pentru ca doar alea imi veneau. Si sa nu credeti ca eu imi gasesc rochii pe toate drumurile. Aiurea, mai deloc.  Chiar nu imi gasesc pentru ca mi-s mari toate si singurele variante ar fi de la fetite daca nu sunt din acelea de balerina. Asa ca intelegand problema lor intr-un fel sau altul, asa cum am promis, haideti patlagelelor nu va mai plangeti pentru ca postarea asta va este dedicata in intregime.

Nu am sa va dau sfaturi de genul: cumparati-va lenjeria portivita si hainele pe masura deoarece lucrurile astea sunt valabile pentru orice persoana indiferent de marimea pe care o poarta. Nu trebuie sa purtam nici haine mai mici cu o masura-doua, nici mai mari cu o masura doua. Pentru ca indifent ca de obicei suntem XS sau XL, tot vom arata ridicol.



Dar daca insa ne cumparam haine pe masura, putem arata foarte bine.
Poarta deux-pieces-uri. Un costum din doua piese purtat cu stil si vei intoarce privirile chiar daca nu ai o talie de viespe.


Poarta rochii, multe rochii. Rochiile cu decolteu in forma de V si cu talia accentuata imediat sub zona sanilor  atrag atentia iar  fustele ample ascund micile defecte din zona soldurilor.

Pentru cele care nu sunt mandre de cum arata mainile lor, mai ales in zona umerilor, acestea pot opta pentru rochiile cu maneci.


O alta optiune foarte buna este rochia petrecuta. Acestea datorita faptului ca formeaza pliuri in talie, ascund foarte frumos colaceii. Par retro, sunt sexy si avantajeaza absolut orice silueta daca alegi masura potrivita.






Rochia cu imprimeu o puteti gasi si aici.

Pantalonii. Alege pantalonii cu talia potrivita, daca ai probleme in zona abdomenului evita pantalonii cu talie joasa. In schimb opteaza pentru cei cu talie inalta si clasici cum sunt acestia de aici:








Este adevarat ca nuantele inchise te fac sa pari mai slaba dar nu te imbraca in negru din cap pana in picioare. Poti purta pantalonii inchisi si incearca niste bluze mai deschise la culoare sau tricouri cu inprimeuri moderne. 
Inca cateva tipsuri:
- poarta intotdeauna tocuri
- nu purta curele in jurul abdomenului sau a bazinului
- poti purta imprimeuri dar evita-le pe cele mari
- foloseste accesorii decorative ca sa atragi atentia de la rotunjimi

Si cateva vestimentatii prezentate la festivalul Mercedez din Sydney, Australia care sa va demonstreze ca puteti fi chic si cu cateva kilograme in plus.



 si alte cateva modele care va pot aduce inspiratie.







In rest have fun!








5 comentarii:

  1. in sfarsit, mi-ai dat idei despre cum sa ma imbrac! n-am haine, dar am idei! iu-huuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a uns la suflet postarea asta ! Si tocmai cand am jurat ca intru la dieta, am devorat un tort de inghetata !
    Tine-o tot asa !
    Follow de la mine ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt patlagica,recunosc,dar acum sunt o patlagica multumita..De cand astept postarea asta..Share,share,share Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere