miercuri, 7 mai 2014

Visez sa fiu Miranda Kerr!

Daca zilele trecute va povesteam despre cum sa porti camasa alba in postul de aici , astazi va propun o varianta la fel de versatila, si anume bluzele largi  cu imprimeuri sau fara.


Bine, nu toate suntem Miranda Kerr sa aratam bine in orice si nici averea ei nu o avem sa fim imbracate numai in haine de la branduri celebre. Insa, asta nu ne impiedica sa incercam sa aratam aproape la fel de bine ca ea. Mie imi place sa cred ca sunt pe aproape (e o gluma, nu ma luati in serios). Adica, am silueta androgina, ochelari de soare am (chiar daca sunt cu dioptrii), gasesc o pereche de pantaloni skinny prin dressing si in rest, cam ce-mi lipseste? Poate doar banii ei. Dar astia sunt un moft. A, da stiu. Niste coperti de revista.
Revenind la bluzele cu imprimeuri, vi le recomand in primul rand pentru ca sunt foooarte purtabile la orice fel de tinuta dar si pentru ca vine vara si ce poate sa fie pefect pe o caldura inabusitoare decat o bluza larga, lejera care sa nu fie lipita pe corp si in care sa ne simtim comode? Tipul acesta de bluza  arata foarte sexy daca o combinam cu o fusta creion despre care v-am vorbit aici, si in cazul asta avem o tinuta numai buna pentru mediul de business. Sau o purtam la o pereche de pantaloni scurti din denim sau piele. Putem de asemenea sa  purtam la o pereche de pantaloni skinny cum poarta Mirranda in poza de sus. Dar atentie, eu v-as recomanda ca in cazul in care bluza are imprimeuri sa incercati sa o purtati impreuna cu o piesa vestimentara in culori neutre, fara alte imprimeuri deoarece potrivirea imprimeurilor nu este la indemana oricui.












Si pentru ca vrem sa aratam precum Miranda, va propun cateva modele de astfel de topuri din magazinul www.metaphor.ro, pe care le gasiti aici.










2 comentarii:

  1. foarte fain ce-ai scris. dar daca iti ascultam sfaturile, ce facem cu treningurile??

    e , glumesc, haha, dar pe caldurile mari din vara, o bluza larga (cu o fusta din in) este tot ce-mi doresc.

    alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Hainele de in sunt excelente vara, pacat ca se sifoneaza usor.

    RăspundețiȘtergere