joi, 28 august 2014

8 rochii perfecte pentru birou si o invitatie la cafea



     Nici nu ma pot uita acum la termometrul agatat in afara casei. Mi-e frica de ce as putea vedea acolo, asa ca stau zgribulita in casa, cu nasul lipit de geam si ma uit disperata pe fereastra afara in cautarea soarelui.  Il caut de dimineata de cand am vrut sa-mi beau cafeaua afara, in foisorul de lemn pe care m-am obisnuit sa-l abuzez la primele ore ale diminetii cand imi sorbeam prima cafea a zilei. Erau cele mai linistite momente ale zilei, in linistea diminetii si in caldura soarelui care se dezmeticea si el odata cu mine. Inainte sa se trezeasca toata lumea din jur si inainte ca zarva facuta de muncitorii care lucreaza la casele din zona, inainte ca latraturile cainilor din vecini sa-mi enerveze timpanul, atunci era momentul meu de liniste Si este prima dimineata cand nu am reusit sa-mi vad de metehnele mele si cafeaua a ramas nebauta si rece in cana. M-a alungat frigul si vantul.
Asa ca, in vremea asta neprietenoasa m-am gandit sa ne incalzim sufletul macar cu cateva rochii care sunt pe gustul meu si care cred ca o sa-mi faca toamna frumoasa. Asa ca, celor care-si beau cafeaua la birou le recomand aceste tinute. Sunt perfecte pentru zilele reci de toamna si cine stie, poate o sa creasca si numarul invitatiilor la cafea odata ce le purtati. Nu credeti?

Rochie neagra clos



Rochie roz pal cu insertii negre (sau poate o preferati pe cea pe culoare verde menta?)




















7 comentarii:

  1. Frumoase toate ! Si unele in pas cu vremea. Daca ma gandesc bine, chiar toate, un mica sacou/ tunica peste si e perfect. As merge si eu in rochie daca n-ar trebui sa iau N trenuri si sa trec prin locuri mai ... ciudate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place rochia neagra fara maneci. Marimea 12 este ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoase sunt!Prima imi place cel mai mult
    http://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/28/plic-cu-desene/

    RăspundețiȘtergere