marți, 26 august 2014

Cum ma incalt azi? In botine.

     Astazi nu stiu din ce motiv , nu-mi gasesc cuvintele. O fi pentru ca astept sa se raceasca crema de vanilie pentru cremsnitul promis Alinei,  pe care am lasat-o la racit si care miroase innebunitor pe langa mine? Nu stiu care sa fie motivul dar nu ma pot concentra deloc la scris. Vroiam doar sa mai povestim un pic despre botine ca tot vine toamna, sau mai concret, la mine a venit de cateva zile si eu deja sunt cu botinele la purtator. Da, mi-am scos azi botinele la plimbare. Daca saptamana  trecuta eram in flip-flos, astazi mi-am scos frumusete de botine la plimbare. Yap! Si asa am remarcat ca inca sunt indragostita de cele scurte, foarte scurte, pana la glezna, care nu-mi scurteaza piciorul. Ca astea!











































Sper totusi sa mai am parte de cateva zile calduroase pentru ca inca nu sunt pregatita de toamna. Inca nu, mai vreau putin, cateva zile. Pe urma ma imbrac gros, promit. Si pe langa asta, am constatat (de aia spun ca inca nu sunt pregatita) ca mai am nevoie de cateva perechi de incaltari, Adica de niste botine si de niste bocanci. Despre asta insa, mai povestim.
Deocamdata,  ma duc sa verific ce s-a intamplat cu crema aia. Alina, vii?





7 comentarii:

  1. Chiar la botine si la blogul tau ma gandeam azi de dimineata privind lumea pe peron: era o tipa imbracata cu un pullover gros si geaca groasa si incaltata in slapi pe langa care trecea o alta tipa imbracata intr-o rochie verde, subtire de vara cu un fular rosu si incaltata in slapi, pe langa care treceau alte tipe incaltate in botine. Sezonul tuturor posibilitatilor, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da, uite asta e o tema buna pentru maine. Te superi daca iti preiau idea?

      Ștergere
    2. Nu ma supar, cum sa ma supar ;-) Chiar sunt curioasa ce parere ai ;-) Voi scrie si eu ceva dar metaforic , genul de text pe care nimeni nu-l va intelege.

      Ștergere
    3. Sunt sigura ca macar cativa "intelegatori" gasesti tu :)

      Ștergere
  2. bai,urasc botinele. ele sunt vestitorii toamnei. altfel o incaltaminte misto :))
    normal ca vin, vezi daca nu te poti abtine, pastreaza-mi un patratel, ca la cofetarie

    RăspundețiȘtergere