duminică, 24 august 2014

Declaratie de dragoste: te iubesc, pulover calduros!!



     Sunt 14 grade afara si alea bietele de ele, in cadere libera. Unii ar zice ca este vara dar chiar asa sa fie? Atunci unde este soarele? Unde sunt cele 27 de grade pe care mi le doresc cu ardoare? Unde sunt zilele in care ma incalzeam la soare si cerseam un pic de apa rece? S-au dus si cred ca nu se vor mai intoarce mai repede de.....8 LUNI??? Oooofff, sunt prea multe luni pana atunci, nici nu pot sa ma gandesc la asta ca intru in depresie. Pentru ca eu sunt omul verii. Urasc iarna si totusi m-am nascut la munte. Ironic, nu? Sau trist? As vrea sa traiesc in tarile calde, nu stiu unde, undeva unde sa fie vara tot timpul anului. Sa stau doar intr-o pereche de bikini minusculi, pe un nisip alb si fin si eventual, cand ma satur de soare, sa-mi iau o carte in mana si sa citesc la umbra unui palmier batran. Nu mai vreau sa  mai vad zapada decat in carti postale sau doar atunci cand mi se face dor de ea si aleg eu sa ma tavalesc in zapada doua zile pe an.
Cum spuneam, sunt 14 grade. E frig si ploua si caut metode sa ma incalzesc. Si ce poate fi mai bun decat un pulover, eventual tricotat, pe gat si cu manecile lungi care imi depasesc palmele si cu care pot sa ma acopar din cap pana in picioare? Pentru ca incepand cu luna septembrie pana in luna mai cu putin noroc, pulovere sunt ca aerul pentru mine. Nu pot sa respir fara ele, nu pot sta fara ele, nu pot dormi fara ele. Sunt prietenele mele cele mai bune. Si le iubesc, si imi sunt dragi si as muri fara ele.

So, sa ma incalzesc atunci:



















































Voi, cum stati cu frigul?

5 comentarii:

  1. urasti iarna pentru ca esti nascuta vara. ca mine. urasc sa-mi pun 7 cojoace pe mine si cu toate asteA sa-mi fie vesnic frig. iar pe puloverul gros si lung il ador si eu cu toate ca ma face rotunda ca un mar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. urasc iarna pentru ca imi este frig nu pentru ca m-am nascut vara :)
      si ca nu exista haine suficient de groase pentru mine. tu ai blana :)

      Ștergere
  2. Eu iubesc si iarna dar si vara, insa niciodata nu am stiut cum sa port un pulover sa arate chik, acum mi-ai dar niste idei super! :))
    Andrutza

    RăspundețiȘtergere
  3. Puloverele foarte groase arata bine numai pe silfide ca tine, nu si pt restul lumii. Sunt de acord cu Alina. As vrea si eu un pulover f gros si super calduros dar silueta nu imi permite. Doar visez, deocamdata. G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, ba da! Voi patlagelele, spre deosebire de mine, puteti purta pulovere cu decolteuri fooooarte adanci. Cele pe gat sunt pentru mine :)

      Ștergere