joi, 7 august 2014

Fabuloasa la 38 ani!









So, am implinit azi 38 de ani! Desi am fost intrebata daca ma simt batrana, bineinteles ca raspunsul meu a fost negativ. Nu,  nu, nu, nu ma simt batrana, ba din contra, ma simt tanara si plina de viata si cred ca in ultimul an, am mai intinerit :) Nu stiu la voi cum e dar la mine asa e :)

Yap, am sufletul tanar, inca sunt relativ multumita de felul in care arat, ma mai dor salele din cand in cand dar asta e doar datorita genelor mostenite, nu as avea vreo vina pentru asta, deci nu am ce sa-mi reprosez. E o varsta super misto dupa 30 de ani. Dupa varsta asta am inceput eu de fapt sa ma accept ca femeie, sa am incredere in mine si in atuurile mele fizice, sa am o parere mai buna despre mine,(si care, fie vorba intre noi,  inca se mentine :) Asa ca, am vrut sa vad si eu cam care imi este "concurenta" de pe piata. Si iata ce am gasit:

Diane Kruger (ah Doamne, cat este de frumoasa)





Kate Winslet




Isla Fisher




Marion Cottilard



Milla Jovovich 



Paula Patton 




Reese Whiterspoon 


Eu cred ca nu e rau! Sunt intr-o companie placuta si frumoasa zic eu, asa ca La multi ani mie!! Si voua, oricare ati fi! :)

10 comentarii:

  1. esti cea mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Diane Kruger e mai frumoasa. Dar doar ea :)
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost multumita de fizicul meu pana acum. Adica, o burtica, un pic de sold, doar suntem femei, nu?! Si am fost foarte multumita cand ai postat despre grasute! Postarea aia sigur a fost pt mine. Dar uitandu-ma la pozele astea, hmmm, ma intreb daca intr-adevar sunt multumita cu burtica si soldurile mele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zici de niste salate si ceva gym? Pana cand o sa fii iar multumita de tine.

      Ștergere
  4. Dati-mi ceva timp sa ma gandesc. Intre timp, daca aveti nevoie de mine, ma gasiti... Pedalând... G.

    RăspundețiȘtergere
  5. Io numai de vreun an sunt mai multumita de cum Cam de cand mi-am schimbat look ul (adica am lasat adidasii in cui si mi-am cumparat tocuri) adica LOJIC :-)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna alegere sa lasi adidasii in cui. Bravo tie pt schimbare. Au avut un stilist la indemana?

      Ștergere
  6. * cum arat
    Esti faina tuh, esti faina (inca)
    LA MULTI ANI din partea lui Eti. Mouah

    RăspundețiȘtergere