sâmbătă, 9 august 2014

Jos maieurile, va rugam!


   Va promiteam zilele trecute intr-un post anterior ca voi reveni cat de curand cu o postare despre bretele si despre numarul acestora care difera de la purtator la purtator. Si ca sa nu ma intelegeti gresit, cand spun bretele, nu ma refer la chestiile alea din elastic sau piele, care agata nadragii sa nu cada de pe noi. Desi, recunosc si alea imi plac dar la barbati. Nu, fac referire aici la bretelele de la sutiene sau de la topuri sau maieuri, cum vreti sa le spuneti. Mie ca femeie, mi se pare ca cele mai seducatoare parti ale anatomiei unei femei, sunt umerii si spatele. Nu sanii aratati vulgar si umflati mi se par seducatori, nu trupurile stranse si incorsetate in rochile mulate si foarte scurte mi se par seducatoare si feminine ci mai degraba un umar dezgolit care se iteste de sub umarul cazut al unei bluze sau un spate frumos bronzat lasat la vedere prin intermediul unei rochii cu bretele subtiri sau a unui decolteu adanc in spate.


























Asa ca, revenind la numarul de bretele pe care il vedem toata vara, cel mai des intalnit eu cred ca este 4. Doua la sutien si doua la maieu. Chiar si sase am vazut desi inca ma gandesc de unde ar putea fi numarul atat de mare. Insa nu prea am vazut fapturi care sa aibe indrazneala sa poarte doar doua. Si cu cat sunt mai subtiri, cu atat mai feminine sunt.

 Si daca in general topurile pe care le vedem vara pe strada sunt in mare masura asa:






ss vrea insa sa va propun niste varinte mult mai frumoase, mai feminine, mai senzuale, mai faine, mai sexy, mai cum vreti voi dar stiu ca ati inteles ce am vrut sa zic.

 Haideti sa exemplificam putin:























Si vedeti, sunt doar doua bretele! Dar asta nu inseamna ca puteti umbla nestingherite cu sanii la vedere si sfarcurile uitandu-se obraznic la toata lumea. Nu,  nu este cel mai indicat. Si nici bretelele transparente nu le luam in calcul absolut deloc. Pentru purtarea unor astfel de topuri sau rochii, exista sutiene fara bretele, sutiene de tip bandeau, sutiene cu banda plasata foarte jos, in special pentru topurile sau rochiile decoltate in spate sau pernutele de silicon pe care le aplicati si va asigurati ca sunt lipite bine sa nu aveti surprize.
So, va invit la doua bretelute. Cat mai subtiri. Ca spaghetele!

6 comentarii:

  1. recunosc cu mana pe inma ca nu am asa un sutien, dar nici asa un maieut fluid. poate pe viitor, da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zici sa incerci un top de matase in locul maieurilor clasice de bumbac? Diferenta este uluitoare, crede-ma!

      Ștergere
  2. "cu sanii la vedere si sfarcurile uitandu-se obraznic la toata lumea", dar ce e gresit in asta :))
    Bine, nici mie nu imi plac sanii aratati vulgar, dar pe sub o bluza subtire, sa se distinga ceva acolo din forma lor naturala, da. Umerii da, mi se par seducatori, dar spatele, nu stiu ce sa zic, cred ca nu m-am gandit niciodata la spate in felul asta.

    RăspundețiȘtergere