joi, 14 august 2014

Lucruri care ma enerveaza.




Stiti vorba aia cu ghinioanele care se tin lant? E, cam asta mi s-a intamplat mie saptamana asta. Sau anul asta. Cand e vorba sa ai un ghinion, treaca mearga dar cand incep sa se adune si parca nu se mai termina, eeee, atunci te enervezi.
Cam ca atunci cand ti se strica masina. Si esti total dependent de ea pentru ca stai la cucurigu din deal unde sunt numai carute. Si masinile personale care functioneaza. Astora care se strica, parca tot carute le zice. E, acuma am o caruta. Si de plictiseala ca trebuie sa stau in casa din motive de locomotie, m-am apucat sa fac clatite. Si surpriza!! Pentru ca nu am verificat ingredientele de care aveam nevoie INAINTE sa ma apuc de treaba, ma trezesc ca nu am lapte suficient. E, si acuma, cu ce ma duc sa cumpar lapte daca masina nu am?? Sau paine, ca nici din aia nu mai am??
Asa ca revin la lucrurile care ma enerveaza dar care nu au legatura nici cu masina, nici cu laptele, nici cu painea lipsa:
- prostia omeneasca si rautatea
- lipsa de igiena
- diminutivele de genul fustita, bluzita, rochita, costumas, etc
- frigul
- si cand mi se termina tigarile.

Dar sunt sigura ca o sa mai revin la lista asta.

Pe tine ce te enerveaza cel mai mult?

10 comentarii:

  1. Prostia pe primul loc . Apoi egoismul, egocentrismul. Apoi ipocrizia.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine cel mai tare ma enerveaza cand cineva ma ia de proasta. si ma mai enerveaza ca io sunt fraiera su-i zic nesimtitului in fata. da, nesimtirea ma enerveaza maxim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asaaaaa...deci, pe mine ma enerveaza soacra-mea, barbatu-miu, Mircea Badea "chiar el ", ploaia, frigul, iarna, firele de par albe care nu prididesc sa tot apara, ma enerveaza sa gatesc cand nu am chef, ma enerveaza vecina care nu matura niciodata....si as putea continua dar as scrie mai mult decat ai scris tu in postul asta... :))

    RăspundețiȘtergere