miercuri, 6 august 2014

Pantaloni scurti, camasa lunga.




Pentru ca in ultima postare, ma refeream la lumea pestrita, astazi o sa aleg din toata pestriteala, o categorie aparte despre care vreau sa vorbesc. Cea in pantaloni scurti. Cine nu poarta pantaloni scurti vara? Sunt comozi, sunt sexy, se pot asorta foarte usor cu sandale cu toc, fara toc, tenisi, balerini, espadrile, loafers, ce vreti voi.  Si la 30 de grade sau la peste 30 grade nu vrem decat sa ne dezbracam cat mai mult sa ne fie cat mai putin cald. De acord? Da, pana la un moment dat. De ce? Pentru ca atunci cand te dezbraci jos, te imbraci sus si cand te dezbraci sus, te imbraci jos! E o regula in lumea modei despre care e bine sa tinem seama din cand in cand. Asa ca, va propun urmatoarea combinatie:  pantalonul scurt si camasa cu maneca lunga. Pentru ca desi duminica,  am vazut o multime de pantaloni scurti (aici ma refer desigur, doar la domnite) nu cred ca am vazut nici un pantalon scurt combinat cu o camasa cu maneca lunga, desfacuta la primii doi sau chiar trei nasturi. Am vazut numai pantaloni scurti cu tricou, pantaloni scurti cu maieu (si desigur cel putin 4 bretele pe umeri daca nu chiar 6, la un moment dat si despre voi face o postare zilele urmatoare) si desigur la peste 30 grade, pantaloni scurti cu strampi. Ingrozitor!! Oricum nu inteleg pantalonii scurti cu strampi nici toamna cu atata mai putin la peste 30 grade. Horror!!


Astazi vreau sa va propun sa incercati pantalonii scurti cu o camasa cu maneca lunga, suflecata la maneci, larga, nu stransa pe corp si descheiata la 3 nasturi. Mi se pare soooo sexy combinatia!!

























Ce ziceti? Parca arata mai bine decat cu maieu, nu credeti?

10 comentarii:

  1. foarte misto combinatia, !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac camasile la nebunie ! Ceva de stilul celor prezentate pe site-ul on line?

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu am gasit ceva care sa fie frumos dar la un pret decent. Sper ca in curand insa, sa completez oferta de pe site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte misto combinatia, in schimb blugi rupti

    RăspundețiȘtergere
  5. E chestiune de gust, sunt unele modele foarte faine, altele nu neaparat. Insa, sunt la mare cautare vara asta si sunt foarte comozi.

    RăspundețiȘtergere