duminică, 17 august 2014

Prost imbracate. Da' prost rau.

     
    Ok, daca ieri va povesteam despre faptul ca te poti imbraca bine si cu bani mai putini, astazi vom povesti despre cum e sa ai o gramada de bani si sa nu stii cum sa-i folosesti. Strict la haine cel putin. Cred ca fiecare dintre voi ati intalnit la un moment dat o persoana care dispune de resurse financiare si se imbraca execrabil. Eu am vazut destule la viata mea, cateva m-au marcat pe retina pentru o perioada destul de lunga. Poate nu ati intalnit in cercul vostru de prieteni insa la televizor cred ca ati vazut destule. Sunt o gramada de artisti, artiste, tot felul de celebritati mai mult sau mai putin de carton care se imbraca ingrozitor. Sunt si la Hollywood sunt si pe plaiurile noastre. Nu stiu sa se imbrace, nu au stilist sau platesc degeaba un stilist, arunca o gramada de bani pe niste haine oribile si arata ingrozitor de fiecare data.
Ce ziceti de Anda Adam, Adriana Bahmuteanu, Oana Zavoranu, Andreea Balan, sunt primele nume care imi trec prin cap. Au o gramada de bani si de fiecare data cand le vad pe undeva, parca sunt imbracate de la tarabele din piata. 
Si ca sa vedeti ca nu doar la noi sunt femei fara simt estetic, am facut o selectie cu cateva celebritati de peste ocean care sunt foarte des vazute imbracate prost. Adica, si-au facut un obicei din asta. Poate nu le pasa cum arata, nu cred ca se gandesc ca arata bine dar de fapt a o imagine deformata despre ele. Chiar cred ca nu le pasa.

Maggie Gyllenhall
















Rumer Willis










Kristen Steward













Claire Danes









SI Katty Perry











    Asa cum ziceam si ieri, banii nu cumpara stilul, nici bunul gust, nici frumosul. 


4 comentarii:

  1. li se rupe. si-n curu gol tot dive sunt. dar noi n-avem nici o scuza!

    RăspundețiȘtergere
  2. A nu se confunda prost cu urat. Prost imbracati sunt oameni saraci, pe cand URAT sunt imbracati multi prosti cu bani multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. si la urma urmei sunt saraci si frumos imbracati, dar nu despre asta e vorba!!!

    RăspundețiȘtergere