sâmbătă, 16 august 2014

Putem sa ne imbracam ieftin si frumos? Da, putem!

     Cele mai multe bloguri de fashion pe care le rasfoiesc eu, ne dau sfaturi despre ultimele trenduri in moda, tendinte, ne spun care sunt ultimele colectii de moda si ce designeri ar trebui urmariti, must-have-ile sezoanelor urmatoare si ce e musai sa purtam. Dar daca ne uitam putin si peste recomandarile lor in ceea ce priveste anumite piese vestimentare, nu vedem si nu auzim decat de Celine, Hermes, Burberry, Luis Vuitton, Louboutin, Steve Madden, Prada, etc..
Come on, nu suntem nici bogatii lumii si nici nu traim in lumea Hollywooului sa fim platite in milioane. Si nici nu o sa-mi vand niciodata vreun rinichi doar ca sa-mi cumpar vreo geanta Hermes pentru ca altfel nu ma numesc fashionista. Nu, daca ai esti imbracat scump nu inseamna ca esti si bine imbracat sau ca ai stil asa cum este valabila si reciproca, poti fi foarte bine imbracat si purtand haine ieftine, care nu au eticheta unor branduri celebre.
Iar acest blog nu doresc sa fie o copie sau o recomandare a vreunui produs scump, a brandurilor celebre sau a hainelor scumpe. Se vrea  sa spunem, o promovare a frumosului, a stilului simplu si de efect, a esteticului in general sau a bunului simt in ceea ce ne priveste aspectul exterior.
Acestea fiind zise, haideti ca vedem cum si  celebritatile lumii  care ar putea sa se imbrace numai de la marile case de moda, renunta cateodata la eticheta in favoarea frumosului.


Selena Gomez - intr-o  tinuta Topshop



Michelle Obama purtand aceeasi rochie Asos atat in  vara lui 2011  cat si in campania electorala din 2012 a presedintelui SUA, Barack Obama

In aceeasi rochie a fost surprinsa si  frumoasa actrita Jessica Alba


Kate Middleton intr-o rochie Topshop


 

Rochie Zara


Si inca o tinuta Zara

Miranda Kerr in rochie H&M Conscious Exclusive



Taylor Swift intr-o rochie Oasis



Mollie King purtand o bluza Oasis


Taylor Swift intr-o rochie Urban Outfitters




January Jones în rochie Topshop




Jessica Alba în rochie H&M Conscious Exclusive

Jordan Dunn în fustă Topshop

Kourtney Kardashian purtand o fusta Asos


si tot ea avand un palton Oasis

Asa ca, daca ele pot, putem si noi. Si putem fi frumoase si fara un Hermes pe mana. Nu-i asa fetelor?
Maine, vedem cum banii nu cumpara neaparat si stilul. 











12 comentarii:

  1. daca sunt din materiale bune si iti stau bine, conteaza mai putin brandul.dar tot la fel de adevarat este ca hainele de la brandurile de lux arata si stau intr-un mare fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata, nu contest. Dar cine si le poate permite? Si cateodata te intrebi: merita pretul?

    RăspundețiȘtergere
  3. e pe dracu, sunt multe firme nu asa faimoase care fac haine super misto!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu merita pretul, mare parte din pret e ... brandul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul e sa nu ai sange de tzoapa :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am incercat si varianta hainelor second-hand si am fost f multumita. Am comandat de pe eunicat.ro o rochie de seara impecabila la un pret cu mult sub ceea ce exista pe piata. Daca mai aveti si alte sugestii, mi-ar placea sa le aud. Sunt in cautare de stil, dar cu bani putini :)

    RăspundețiȘtergere