marți, 29 iulie 2014

Am chef de ceva rosu!




      Daca ma intrebati care e culoarea mea preferata, cred ca as spune rosu. Nu stiu de ce, dar asta simt atunci cand ma gandesc la o culoare. Rosu intens. Si daca stau bine sa ma gandesc, nu am foarte multe haine de culoarea rosie. Desigur, am cateva bluze, cateva camasi, accesorii rosii. Cam putine, cred ca dressingul meu are nevoie de mai multa culoare. 
     Culoare rosie este o culoare puternica care nu poate fi purtata de oricine si in orice situatie. Rosul capteaza foarte usor atentia, are un efect stimulator general, provoaca, inhiba, incita la actiune. Rosu este o culoare foarte puternica care naste sentimente extreme. Hainele rosii pot da senzatia de putere dar si pe cea de conflict, de agresiune. Asa ca va dau un sfat. Nu purtati culoarea rosie daca aveti o sedinta, un meeting important sau daca vreti sa cereti o marire de salariu. Daca insa tocmai ati obtinut una, atunci este ocazia perfecta sa purtati rosu.
      Si nu trebuie sa asteptati Valentine's Day sau Craciunul, ca sa purtati rosu. Se poate purta oricand, atat ziua cat si seara, la orice eveniment (bine, mai putin inmormantarile, aici cred ca este de la sine inteles). Si daca nu sunteti suficient de increzatoare in propria voastra frumusete, incepeti sa purtati cate un accent de rosu la un outfit pe care il alegeti.  O curea sau o pereche de pantofi, o geanta sau un inel masiv rosu.






Si va invit sa trageti un pic cu ochiul la cateva accesorii pe nuante de rosu si in magazinul nostru.

Si pe masura ce prindeti curaj, alegeti cate o piesa vestimentara rosie pe care sa o introduceti  in outfitul complet.

Poate un tricou sau o camasa rosie?














Sa fie o fusta mai bine?




Un blazer sau o palton, sau, sa fie o geaca de piele?



Sau poate o rochie.





Si cand simtiti ca toata lumea este a voastra, atunci indrazniti o tinuta completa rosie. Atunci veti stii ca ati cucerit lumea :)
Poetic, nu? Putina indrazneala fetelor!






Un comentariu: