miercuri, 16 iulie 2014

Rochia alba de vara.

       Daca zilele trecute va povesteam despre nemuritoarea rochie neagra, astazi ne vom intoarce cu 180 grade si vom povesti despre rochia alba de vara. O aveti, nu?


       Desi mie imi plac mult hainele, imi cumpar aproape intotdeaua haine clasice, care sa ma tina peste ani si ani. Am haine in garderoba pe care cred ca mi le-am cumparat si cu 10 ani in urma. Fusta in care m-am maritat acum 15 ani, am aruncat-o anul trecut. Imi place sa am haine pe care sa le port ani de zile, pe care le arunc (sau le donez mai degraba) nu pentru ca sunt uzate, pentru ca le-am purtat de atatea ori incat m-am saturat de ele. Imi plac trendurile, imi place sa ma imbrac frumos, imi place moda, dar pentru asta, nu imi cumpar haine pe care sa le port un sezon. De fapt, azi, ma voi imbraca cu o rochie de vara, alba, din bumbac, cu maneca scurta, care are o broderie sparta, de vis, la tivul rochiei si la maneca. Este o minunatie si cred ca o am de cel putin 5 ani. La anul, cred ca mi-o va fura fiica-mea. Si nu, nu ma imbrac demodat. Ma imbrac chiar fain :) Simplu, dar fain. Si nu o zic doar eu cu modestie, o zice multa lume.
Ei bine, rochia despre care vreau eu sa povestesc, este o rochie lejera, dintr-un material natural, vaporoasa care sa fie comoda si racoroasa in zilele caniculare din vara. Daca aveti vreo piesa din aia, mulata, foarte decoltata suficient de lunga incat abia sa va acopere fundul, aruncati-o. Este vulgara, urata si nu are ce cauta la voi in dulap. Decat daca sunteti starlete porno. Daca vreti sa fiti feminine, senzuale, femeia dupa care toti barbatii sa intoarca capul, aruncati o privire la pozele pe care vi le sugerez.





















Faine nu? Mie imi plac. Sper ca si voua.

Un comentariu: