miercuri, 23 iulie 2014

Femei perfecte: Halle Berry


Femeile urasc femeile. Sunt invidioase unele pe altele datorita look-ului, inaltimii, greutatii, inteligentei, hainelor, barbatilor pe care le au celelalte, etc. Chiar si eu cateodata ma numar printre invidioase. De exemplu o invidiez pe Angelina Jolie. Pentru Brad Pitt, evident. Pe Charlize Theron, pentru ca este perfecta. Il are pe Sean Penn dar si-l poate tine, e cam... trecut, sa zicem. Pe Halle Berry pentru ca este asa cum este. de frumoasa. Si am mai fi si alte femei pe care sunt invidioasa dar ma opresc aici.
De astazi, voi face o noua rubrica. Femei care mie mi se par perfecte sau care macar tind catre perfectiune. Care sunt atat de frumoase incat mor de invidie. Dar totodata, le si iubesc, tocmai pentru ca sunt atata de frumoase.
Azi, Halle Berry!Dar vreti sa va dau un motiv pentru care nu sunt invidioasa pe Halle? Pentru ca are sase degete la picioare. 
3 comentarii:

 1. deci are 11 sau 12 toes

  curly

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 11, 12, ce mai conteaza? Oricum sunt prea multe. Dar, ca sa iti raspund la intrebare, gurile rele spun ca 12. Si pozele la fel.

   Ștergere
 2. si ce daca are 12? io accept si 13 numai sa arat asa! cine dracu se mai uita la degetele de la picioare?!

  RăspundețiȘtergere