joi, 31 iulie 2014

Alexa Chung si pantofii ei fara toc

    

     Ma gandeam azi ca am fost putin nedreapta cand criticam pantofii fara toc nu cu mult timp in urma. Si asta pentru ca in ultimele zile am umblat foate mult pe jos si cand esti incaltata pe tocuri si trebuie sa te plimbi mult, parca iti vine sa te intrebi ce o fi fost in mintea ta atunci cand ai vrut sa pari mai inalta. Si am zis totusi, sa dau Caesarului ce este al Caesarului si cu gandul la Alexa Chung care contrar mie, este adepta incaltarilor joase, m-am gandit sa va ofer si alternativa sexy, feminina si comoda a acestui gen de incaltaminte.














































     Deci, daca credeati ca la o rochie de cocktail balerinii sunt total nepotriviti, poate va reconsiderati opinia. Eu trebuie sa recunosc ca am facut-o. Si daca pana acum credeati ca rochiile se poarta numai cu pantofii cu toc, mai ganditi-va putin. Pentru ca Alexa Chung spune asa: "Ador rochiile feminine!!! Sunt atat de usor de purtat... le asortez cu balerini deoarece cu tocuri par usor banale". 
     Voi ce credeti? Parca nu arata rau deloc!

12 comentarii:

  1. ai vazut ce masura are la rochii? 4!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Un pic mai putin decat tine si cam ca mine!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult de Alexa Chung. A implementat un stil propriu si nimeni nu indrazneste sa o contrazica. Propun insa doua mici abateri de la pantofii ei fara toc: 1. Coafura pe care o are ea acum o aveam eu acum 20 de ani, intre rarele mele vizite la coafor. Oare eu de ce nu aratam atat de sexi, ci numai "dezordonata"? 2. Hai sa punem mana de la mana si sa o tratam cu o masa copioasa. Merita! Ca ne rasfata simturile in materie de fashion :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. :) da, si eu am o problema cu coafura ei. Insa, referitor la numarul de kg la purtator, daca are metabolismul meu, ne cheltuim banii degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite una mai slaba decat tine :-) E fain stilul ei, imi place, casual si comfortabil

    RăspundețiȘtergere
  6. o prinde bine, dar n-am nici cea mai mica idée cine e. Ma duc sa gugalesc

    RăspundețiȘtergere
  7. La ce-ti trebuie tocuri cand masori

    RăspundețiȘtergere
  8. n-ai avut masura 4 niciodata, graso!

    RăspundețiȘtergere