duminică, 27 iulie 2014

Grase si frumoase II - Calendarul Pirelli 2015


Citeam in cursul zilei de astazi, ca cel mai asteptat calendar al anului, vorbim aici de Pirelli 2015,  va fi unul cu adevarat special. Pe langa echipa care se ocupa de acest proiect, care este una destul de controversata fiind formata din celebrul fotograf  Steven Meisel impreuna cu efervescenta stilista Carine Roitfeld, una dintre modele angrenate in acest proiect este Candice Huffine.

Pentru cei care nu stiti, Candice Huffine este un PLUS SIZE model, si este prima dintre modelele mai voluptoase in istoria de 50 de ani a calendarului, care apare in paginile acestuia.
Candice Huffine a semnat primul sau contract ca si model in anul 2000 si de atunci a avut numeroase colaborari cu reviste de prestigiu, precum W Magazine, Harper's Bazaar si Vogue.
Pana in luna septembie cand va aparea editia 2015 a prestigiosului calentar, haideti sa vedem un pictorial cu acest model, care iese total din tiparele modei.

























Surse foto: Pinterest


Pe langa Candice Huffine, in calendarul Pirelli editia 2015 vor mai aparea: Natalia Vodianova, Adriana Lima, Isabeli Fontana, Raquel Zimmermann, Joan Smalls, Sasha Luss, Karen Elson şi  Gigi Hadid
Un mic preview pana atunci: 
model: Karen Elson

model: Gigi Hadid

Model: Adriana Lima


Model: Candice Huffine

Model: Joan Smalls

sursa foto: Harper's Bazaar


Voi ce ziceti? Isi are locul Candice Huffine printre restul modelelor care sunt jumatate cat ea? Eu cred ca da.

7 comentarii: