luni, 28 iulie 2014

I love maxi la maxim!!




De vreo 4-5 ani incoace, se poarta rochiile maxi. Incepand din primavara cand incepe soarele sa ne incalzeasca cate putin si pana in toamna, putem sa purtam acest gen de rochii. Pe plaja, pe strada, la evenimente mai mult sau mai putin formale, in functie de accesorizare aceeasi rochie se poate purta de dimineata pana seara. 
   


    Daca suntem mici, mari, grase sau slabe, insarcinate sau nu, oricine poate purta o astfel de rochie.  Din matase, chifon, din bumbac, din jerse, cu maneci sau fara, cu curea in talie sau lasate libere, cu tocuri sau cu sandale plate, pe linia corpului sau oversized, oricum se pot purta. Asa ca va invit sa le scoateti din dulap. Se poarta de vreo cinci ani incoace, se pot purta si peste 5 ani, asa ca, daca inca nu aveti acest gen de rochie, mergeti sa o cumparati. 














































 Eu plec acum la cumparaturi. Voi, ce mai asteptati?


5 comentarii:

  1. Din pacate pt mine, nu sunt de acord cu tine, rochie lunga cand esti mica, taseaza ingrozitor, poti pune tocurile lui peste. Sau nu-mi sta mie bine nimic :-( ( nu-mi vine sa cred ce text lung m-a lasat sa scriu )

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu. Incearca un model pe linia corpului, cu lungime deasupra gleznelor si cu sanda platforma. O sa cresti :)

    RăspundețiȘtergere