miercuri, 9 iulie 2014

I LOVE PASTEL!!

     Daca zilele trecute, vrand-nevrand, pomeneam in treacat de o tinuta all-black, astazi am chef de pastel. Foarte romantice si feminine, culorile pastel reprezinta paleta de culori preferata a femelor delicate care vor sa adauge un plus de feminitate si inocenta tinutelor pe care le poarta. Caramel, roz piersica, roz pal, roz pudrat, galben deschis, albastru deschis, verde deschis sau menta, aceste culori au fost vedetele sezonului de toamna - iarna 2013/2014 si continua sa fie la mare cautare si in acest sezon. 
Insa, desi aceste culori sunt foarte in trend vara aceasta, acestea sunt relativ greu de combinat si trebuie mare atentie atunci cand vrei sa alcatuiesti o tinuta de zi. Culorile pastelate cel mai adesea pot fi purtate alaturi de nuante de alb, griuri, bejuri si negrul cu anumite rezerve.
Eu m-am indragostit iremedial de rozul pal, pe care nu l-as fi purtat niciodata in urma cu cativa ani dar am vazut cateva tinute absolut spectaculoase asa ca am revenit asupra ideii de a purta roz. Desi, culoarea asta ma duce un pic cu gandul la anii 50'. Nu aveti si voi in minte imaginile acelea cu micile doamne usor depravate, machiate puternic la ochi cu contur negru, un pahar de martini in mana si o tigareta lunga intre degete? Nu? Deloc? Doar pe mine? Ma rog. Cred ca mi-ar fi placut sa traiesc in era James Dean si probabil ca as fi fost una fanele lui care ar fi dat languros din gene, oftand in fata unui afis cu zeul. 
Revenind, am sa va arat cateva tinute in roz pal si sper sa fiti de acord ca nimic bun poate fi mai feminin decat o tinuta roz pal. 































Si binenteles, cateva rochii absolut superbe pe care le-am gasit si nu m-am putut abtine sa nu le cumpar. Pe care evident, vi le recomand cu drag si le gasiti aici: 
















Ce ziceti? Nu este o culoare absolut seducatoare?

4 comentarii:

  1. mor dupa rochiile tale.foarte frumoase! alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam eu ca o sa-ti placa! Si mie mi se par foooarte frumoase! Le-as purta pe toate deodata, nu as sti sa aleg :)

    RăspundețiȘtergere
  3. waw! Si mie imi plac maxim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa aflu ca nu doar mie imi plac :)

    RăspundețiȘtergere