vineri, 25 iulie 2014

Rochia mulata (bodycon dress) sau rochia creion.

   

      Ieri m-am oripilat din nou la medicul stomatolog, dintr-un motiv legat ca de obicei, de lipsa de igiena a oamenilor. In acelasi cabinet de asteptare al medicului stomatolog despre care v-am mai povestit, o doamna bine, in jur de 60 de ani, astepta si ea sa-i vina randul la medicul dentist. La un moment dat, a inceput sa cotrobaiasca prin geanta ceva. Si dupa ce  a gasit ceea ce cauta, discret, a palmat ceva ce parea un deodorant sau un parfum, nu am vazut prea clar, si s-a parfumat. Ghiciti unde? Sub brat. Ghiciti cum? Peste bluza. Dar pentru ca nu vreau sa va stric pofta de mancare detaliind acest subiect, o sa trec la ceva frumos. La rochiile creion.
     Unele dintre cele mai sexy articole de imbracaminte din garderoba unei femei sunt fusta creion, al carui subiect l-am dezvoltat deja si respectiv, rochia creion. Eu sunt innebunita dupa ele, cred ca ele reprezinta sarea si piperul garderobei unei femme fatale. Ca suntem asa sau ca doar ne credem asa, aceste piese vestimentare accentueaza curbele, se muleaza perfect pe ele, ne face partea posterioara sau fundul mai exact, sa fie mai sexy si daca ne urcam si pe niste tocuri suficient de lungi, ne corecteaza si postura.
   Vedem mereu imbracate vedete in fuste sau in rochii creion. Victoria Beckham si Kim Kardashian probabil ca sunt vedetele care sunt cel mai des vazute imbracate in astfel de rochii iar cele create de Victoria Beckham, mie i se par fooarte frumoase. Kate Winslet, Blake Lively, Miranda Kerr, Nicole Kidman, si ele sunt vazute des purtand astfel de rochii.
     Mie mi se par exceptionale, asa cum am mai spus. Daca au si lungimea potrivita (care trebuie sa fie cel putin pana la genunchi) atunci sunt de o feminitate absoluta si cred ca orice femeie, indiferent ca este androgina precum Victoria Beckam sau o femeie cu forme precum Eva Mendes, ar arata sublim in  ele.









































       Se pot purta in mediul office cu pantofi clasici iar toamna puteti pune peste un cardigan sau un sacou, se pot purta si peste zi, pe strada iar pentru seara sau pentru in ocazii mai speciale,optati pentru un model din dantela. 
     Si daca eu nu v-am convins, uitati-va un pic la serialul House of Cards si  vedeti cum este imbracata Robin Wright si credeti-ma, va veti indragosti instant de acest model de rochie.
Si pentru cele care isi doresc o astfel de rochie, gasiti cateva modele foarte interesante si pe www.metaphor.ro, exemplificam mai jos.



Rochie Bronte                                                                                   Rochie contrast


Rochie Kalia                                                                                  Rochie menta Scuba


Rochie Briony                                                                                 Rochie piersica Scuba





9 comentarii: