duminică, 27 iulie 2014

Salopetele: Hot or NOT?




     
     Cred ca stiti deja ca eu sunt adepta feminitatii. Nu al feminismului sa ne intelegem, a feminitatii doar. Mie imi plac femeile care au grija de ele, care sunt adepte ale frumosului, care sunt adeptele elegantei. Nu ma intelegeti gresit, nu inseamna ca femeile trebuie sa fie tot timpul incorsetate in rochii elegante si numai pe tocuri cui. Nu, nu ma refer la asta. Dar intotdeauna, nu din cand in cand, ci intotdeauna, ele sa fie feminine. Daca nu prin haine, atunci prin atitudine, prin postura, prin felul in care vorbesc, prin felul in care merg sau se uita in jurul lor. Trebuie sa fie ceva dragalas acolo, altfel am gasi acolo un barbat, nu? Asa ma gandesc.
      De asta nu inteleg noul trend, cel al salopetelor. Asa cum nu le  inteleg pe femeile care umbla in trening, pe femeile care nu isi fac manichiura sau pedichiura, pe femeile care nu isi ingrijesc parul sau sunt netunse de multa vreme, pe femeile care nu isi vopsesc parul, pe femeile care sunt nemachiate indiferent unde se duc, asa nu inteleg nici salopetele astea. Nu inteleg ce cauta in moda, de ce sunt iar in trend, de ce sunt chiar pe catwalk chiar, si de ce la poarta femeile. Sunt urate, sunt pentru muncitori sau fermieri, cum vreti sa le ziceti si nu inteleg cum Diana Kruger sau Sarah Jessica Parker, care sunt adevarate fashion icon-uri, s-au imbracat in asa ceva. Mi se pare trist!  
Asa ca, asta este, imi exprim opinia: dragele mele, salopetele astea sunt bune doar pentru gradinarit asa ca, da-ti-le JOS! Si inca repede!
































Salopetele arata bine doar pe copii. Deci, daca aveti intre 1 si 13 ani, atunci da, purtati-le. Daca depasiti aceasta varsta, ce ziceti mai bine de o rochie?

13 comentarii:

  1. nu sunt urate, sunt practice si comode,nu zic sa mergi in salopeta seara in oras, dar la o cumparatura sambata dimineata sau cand bati tot orasul in cautarea adidasilor perfecti pentru cei mici cred ca sunt perfecte. a, si sa nu ai mai mult de 50 kg, normal.
    alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ce o fi ,mie imi plac...bune si de iesit in parc cu copiii, si de mers la cumparaturi prin piata, sunt comode si merg la o tinuta lejera de zi..dar si mai mult imi plac salopetele-rochie.
    Andrutza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura oara cand am purtat o salopeta din asta, a fost acum 14 ani cand eram gravida. Si asta, pentru ca nu aveam varianta. Acum, e alta poveste. In afara ca sunt comode, alta calitate nu le gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu mi se par nici frumoase, dar nici urate. In sa tre sa fii foarte inalta ca sa arate

    RăspundețiȘtergere
  5. Total look-ul jeans cu tocurile bleu din ultima poza de adulti

    RăspundețiȘtergere
  6. E chiar ok. Poate datorita croiului mai mulat

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana, poate esti tu mai farfuza. Sunt comode, vorba...anonimilor de mai sus :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am, si la bulanele mele plinute nu cred ca m-ar prinde. Eh, (suspin)

    RăspundețiȘtergere